3 dny zaslouženého odpočinku v Mariánských lázních

Jaká je Vaše představa ideální odpočinkové dovolené? Nemuset vařit, nechat se hýčkat a být se svou drahou polovičkou? Pokud odpověď zní ano, máme pro vás zcela ideální slevový pobyt!

Vypravte se do jedinečných Mariánských lázní, které zosobňují relaxaci, lázeňské vyžití a skvělé jídlo. Dopřejte si zaslouženou chvíli odpočinku ve čtyřhvězdičkovém hotelu Golf Hotel Morris a zaplaťte jen 4 390 Kč z původních 12 080 Kč za 3 dny (2 noci) komfortního ubytování pro dvě osoby, polopenzí a 18 procedurami.

V ceně slevového pobytu naleznete také 1 vstup do golfového trenažeru pro Vás a Vašeho partnera. Pokud golfu propadnete, Golf Hotel Morris se nachází přímo naproti vyhlášenému a zároveň nejstaršímu golfovému hřišti v České republice – jedná se o Royal Golf Club Mariánské lázně – které zcela uspokojí Vaši novou vášeň.

Mariánské lázně samy o sobě nabízejí nespočet možností – volné chvíle můžete vyplnit procházkou po slavné lázeňské kolonádě, návštěvou tzv. zpívající fontány či pobytem v místních rozlehlých parcích.

Slevovou nabídku portálu SlevaDne.cz lze využít do 30. 9. 2015. Koupí pobytu automaticky získáváte 20% slevu na všechny wellness, balneo a relaxační procedury. V celém hotelu je Wi-Fi zdarma.


Štítky