46. Mezinárodní filmový festival turistických filmů Tourfilm 2013

Karlovy Vary se opět chystají na filmový festival. Tentokrát nepůjde o známý Mezinárodní filmový festival, ale návštěvníci se mohou těšit na přehlídku nejlepších turistických filmů.

Moderátoři 46. Mezinárodního festivalu turistických filmů Tourfilm 2013 přivítají v Karlových Varech první fanoušky už ve čtvrtek 3. října 2013 dopoledne. Své 20. narozeniny zde oslaví organizace Czechtourism, připraven na návštěvníky je i oblíbený herec Václav Vydra nebo protagonisté pořadu Toulavá kamera.

Pokud si v pátek přivstanete, můžete se zúčastnit živého vysílání Snídaně s Novou a odpoledne si třeba poslechnout cestovatelské zážitky Radky Fišarové.

V sobotu 5. října 2013 se na všechny chystá další spousta slavných osobností, počínaje žurnalistou Standou Motlem, přes herce Tomáše Hanáka až po člena kapely Lucie Michala Dvořáka. Hlavní hvězdou festivalu Tourfilm 2013 je Céline Cousteau.

A kromě povídání se po celou dobu festivalu připravena řada velmi zajímavých filmových projekcí, které vám přiblíží život v jednolivých destinacích světa. Co vše je pro návštěvníky připraveno, se dozvíte na stránkách festivalu Tourfilm.

Vzhledem k očekávané vysoké návštěvnosti lázeňského města, doporučujeme zajistit si co nejdříve hotel nebo penzion v Karlových Varech. S velkou pravděpodobností najdete i slevu na pobyt v Karlových Varech, takže můžete spojit návštěvu festivalu s relaxem v některém z wellness a lázeňských hotelů.


Štítky