Benátská noc 2013 v Liberci

Jako již tradičně se poslední víkend v červenci uskuteční věhlasný hudební festival Benátská noc 2013 v Liberci. 21. ročník se letos podruhé uskuteční v areálu Vesec v Liberci ve dnech 26.7. až 28.7. 2013.

Návštěvníci se opět mohou těšit na nabitý program plný známých jmen české hudební scény i zajímavých hostů ze zahraničí. Na stránce festivalu lze najít kompletní seznam interpretů. Pořadatelé nás letos lákají na řadu jmen, např. na finskou metalovou skupinu Nightwish. Z českých umělců zahrají např. Aneta Langerová, Buty, David Koller, Charlie Straight, Ivan Hlas, Janek Ledecký, Marek Ztracený, Tleskač, Xindl X a další. Představí se i 11 regionálních kapel, které zvítězili v internetovém hlasování a získali možnost účinkovat po boku domácích i zahraničních hvězd.

Vstupenky na Benátskou noc zakoupíte v síti Ticketportal a Ticket-art. Za permanentku zaplatíte do 30.6. 1290 Kč. Vstupenka na pátek nebo sobotu vyjde na 790 Kč. Více informací o vstupenkách na oficiální stránce festivalu.

Ubytování na festivalu Benátská noc si můžete zajistit ve stanovém městečku, nebo využít některého z ubytování ve městě Liberec.

Pro nejaktuálnější informace o festivalu můžete sledovat tento Facebook účet.


Štítky