Burčákové slavnosti v Hustopečích 2013

Rok se s rokem sešel a v Hustopečích v těchto dnech finišují přípravy na Burčákové slavnosti. Letošní ročník, přichystaný na první říjnový víkend, bude již devatenáctým v pořadí.

Třídenní slavnosti začínají už ve čtvrtek 3. října 2013 a připraven je nejen lahodný burčák prvotřídní kvality, ale samozřejmě také spousta zábavy. První den bude patřit zejména vystoupení místních dětí a kapelám Nevers, Beze Stopy a HB Stop. Oficiálně budou slavnosti zahájeny o den později a těšit se můžete na divadelní představení, ohňostroj a samozřejmě spoustu muziky, třeba v podání Gipsy.cz.

Na sobotu 5. října je pak připraven bohatý program už od rána. Nakoupit nejen burčák můžete na středověkém jarmarku, k tanci i poslechu bude hrát cimbálovka a chybět nebudou ani recestistické kousky Burčákovy unie. Celý program si můžete prohlédnout na stránkách města.

Za vstupenky na Burčákové slavnosti v Hustopečích 2013 zaplatíte od 100 korun. Dá se předpokládat, že nejen burčák poteče proudem, proto byste si měli včas zajistit ubytování v HustopečíchJednou z možností může být i pobyt se slevou v Hustopečích, který se v nabídce pravidelně objevuje.


Štítky