Co podniknout s dětmi o pololetních prázdninách

Zítra všechny děti školou povinné čeká zasloužené volno. Za školní úspěchy si určitě zaslouží odměnu. Přinášíme vám tipy na akce, které můžete v pátek 3. 2. (případně po celý nadcházející víkend) navštívit a užít si je s celou rodinou.

Zoologické zahrady

Tygr v zoologické zahraděVětšina zoologických zahrad připravila pro své malé návštěvníky zvýhodněné vstupné a speciální program po celý prodloužený víkend 3. – 5. 2. Například Jihlavská zoologická zahrada nabízí vstup zdarma pro všechny děti, které přinesou vysvědčení (nebo jeho kopii) a budou mít samé jedničky. Ostatní děti mají vstupné za poloviční cenu. V Zoo Tábor stačí mít na vysvědčení vyznamenání a děti nemusí platit vstupné. To Zoologická zahrada ve Zlíně na výsledky na vysvědčení nedbá a vstupné zdarma budou mít zítra všechny děti, které vysvědčení donesou, bez ohledu na známky.

Program na Lipně

Teď, když je zima v plném proudu, nabízí Lipno a okolí návštěvníkům spoustu možností k zimním radovánkám. A pokud máte děti, určitě je na Lipno vezměte. Najděte si vhodné ubytování na celý víkend a můžete si užívat všechno, co zimní Lipno nabízí: výhledy ze Stezky korunami stromů, bruslení na zamrzlém Lipně, lyžování ve Skiareálu Lipno. Pokud máte doma jedničkáře, o to líp, lyžování budou mít v pátek za 20 Kč a vstup na Stezku korunami stromů zdarma.

Pololetní zábava v pražském Aquacentru Šutka

Děti v bazénuVšechny děti do 15 let, budou mít v pátek 3. 2. od 11 hodin vstup do areálu Aquacentra Šutka za 1 Kč. Připraven bude program plný her a soutěží. Kdo si nebude chtít hrát, může si užívat v bazénu, nebo na tobogánech, skluzavkách a v divoké řece. Každý si v aquacentru najde svou oblíbenou zábavu.

Ať už mají vaše děti vysvědčení jakékoliv, věříme, že si společně strávený program následujících dní užijete.


Štítky