Designblok 2013 v Praze

7. října 2013 se v Praze sejde elita českých i zahraničních návrhářů a společně zahájí Designblok 2013, který letos slibuje opravdu zajímavou podívanou.

Nejen trendy v bydlení, ale také krásné šperky, módní oblečení či dokonce průmyslový design můžete obdivovat, pokud do hlavního města zamíříte v době od 7. do 13. října 2013.  Pro všechny návštěvníky, kteří mají vkus a vytříbený styl je připraveno hned několik stanovišť. V Openstudiu Kafkův dům můžete vidět tvorbu předních českých návrhářů oblečení nebo šperků. V Mansfeldském paláci pak bude k vidění výstava zahraničního i českého uměleckého designu.

Hlavní stage je připravena v nákladovém nádraží na Žižkově, v bývalých skladech bude pro návštěvníky připravena bohatá prezentace výrobků a plánovaná je také expozice přímo v železničních vagónech.

K Designbloku již tradičně patří Fashion Week, na kterém modelky předvedou módní trendy světových značek a návrhářů. Vstřebat zážitky nejen z módních přehlídky, ale z celého Designbloku 2013, můžete v podhodlí hotelu City Bell. Vybírat z nabídky ubytování v Praze můžete i na tomto odkazu.


Štítky