Festival dračích lodí na Třeboňsku: to pravé pro firemní teambuilding i partu přátel

Hledáte výjimečný program pro víkend s přáteli nebo tip na teambuilding s kolegy z práce? Vyrazte tedy na třeboňský červnový festival dračích lodí Dračí svět 2015!

Dračí svět představuje na Třeboňsku již tradiční sportovní i společenskou událost. Závod je vhodný pro všechny dračí profíky i nadšené amatéry, kteří si touží zasoutěžit o trofej pivovaru Bohemia Regent. Festival bude zahájen v pátek 19. června tréninkovými rozjezdy a bude pokračovat zábavním programem v areálu místního pivovaru Bohemia Regent. Těšit se můžete na prohlídku samotného pivovaru či open party.

Sobota, 20. června, bude ve znamení oficiálních závodů všech firemních či přátelských posádek. Po skončení závodu bude zahájen slavnostní galavečer, který se bude opět odehrávat v areálu třeboňského pivovaru. Vítězné týmy budou odměněny hodnotnými cenami. Všechny posádky i jejich fanoušky čeká bohatý večerní program s živou hudbou.

Zdravý spánek před sportovním (i společenským) výkonem považujeme za klíčový, a tak Vám doporučujeme využít služeb kvalitních ubytovacích zařízení přímo ve městě Třeboň – vybírat můžete ze 40 hotelů a penzionů. Budete-li chtít program festivalu ještě něčím obohatit, podívejte se rovněž na naši nabídku slevových pobytů v Třeboni, ve které naleznete atraktivní wellness balíčky a mnohem více.


Štítky