Gastro Food Fest v Litoměřicích

Litoměřice jsou známé mimo jiné díky oblíbené výstavě Zahrada Čech. Poslední říjnový víkend do Ústeckého kraje nezamíří zahradníci, ale milovníci dobrého jídla a pití. Důvodem bude letošní Gastro Food Fest Litoměřice.

Festival Gastro Food Fest se koná od 25. do 27. října 2013 a pokud si jej nenecháte ujít, budou vaše chuťové buňky lidově řečeno chrochtat blahem. Svůj nejlepší um zde předvedou šéfkuchaři vyhlášených restaurací z blízkého i dalekého okolí.

K jídlu patří i dobré pití, proto se na Gastro Foot Festu představí také čeští i zahraniční vinaři. A zatímco budou dospělí koštovat lahodný mok a vybrané pochoutky, malí navštěvníci se mohou vyřádit na některé z atrakcí. Připraven je bohatý doprovodný program, který potěší nejen gurmány, ale také rodiny s dětmi. Podrobný program Gastro Food festu najdete na jeho domovských stánkách.

Hodit by se vám také mohli informace o možnostech ubytování v Litoměřicích a okolí. Přeci jen se jedná o dvoudenní akci a s plným žaludkem se špatně cestuje. Složte raději hlavu třeba v pěkném Hotelu Apollón.


Štítky