Jarní Krkonoše lákají na sportovní zážitky a wellness

obrázek -

Hotel Pod Jasany ve Špindlerově Mlýně – již tradičním výchozím bodě pro turistické výpravy či romantické procházky v oblasti Krkonoš – nabízí skvělou kombinaci komfortu i zázemí pro nadšené  výletníky. S téměř 50% slevou za cenu 3 690 Kč pro dvě osoby na 2-3 noci si můžete dopřát relaxaci v hotelovém wellness centru s vířivkou a saunou, gurmánskou večeři ve francouzském stylu o třech chodech v restauraci Le Petit Gourmand či si zpříjemnit labužnický večer hrou billiardu.

Hotel se vyjímá na svazích lyžařského areálu Medvědín. Nemějte však obavy, v jarní a letní sezóně zde na lyžaře nenarazíte – pobyt Vám naopak zpestří setkání s krásnou přírodou českých nejvyšších hor. Během 3-4denního pobytu máte dostatek času na nejrůznější outdoorové i indoorové aktivity – můžete např. zdolat nejvyšší vrchol České republiky horu Sněžku (zcela po svých či částečně lanovkou), okusit adrenalinové sporty v místním centru Yellow Point (s 10% slevou zahrnutou v ceně slevového pobytu), zasvištět si i s dětmi na bobové dráze či si užít vodních radovánek v Aquaparku Špindlerův Mlýn.

Akční slevu z portálu Nakupvakci.cz můžete uplatnit v období 1. 5. – 26. 9. 2015. Hotel zdarma nabízí parkování a Wi-Fi. 

Přehled turistických Krkonošských tras naleznete zde. Více o Národním parku Krkonoše se dozvíte na jeho oficiálních webových stránkách. Prohlédněte si i další slevy na pobyty v Krkonoších nebo přímo slevy ze Špindlerova Mlýna.


Štítky