Pálavský Gulášfest a Moravské Božolé v Mikulově 2013

Myslíte si, že ke guláši patří pivo? V Mikulově vás přesvědčí, že skvělým gurmánským partnerem pro guláš může být i kvalitní víno z mikulovských vinic. Pokud si ovšem uděláte čas v sobotu 19. října 2013.

Největší gulášový festival v České republice s mezinárodní účastí nese název Pálavský Gulášfest a rozhodně to neskončí jen u guláše. Pro všechny návštěvníky akce je připraven více než bohatý doprovodný program, který odstartuje už v předevečer akce. V pátek 18. října si můžete posedět u cimbálovky a chybět nebude, jak jinak, ani pravý kotlíkový guláš. Hlavní show na všechny však čeká v sobotu. Po celý den se bude vařit, ale i ochutnávat nejlepší jihomoravské vína.

Pokud máte dostatek odvahy, můžete se přihlásit do soutěže o největšího jedlíka Gulášfestu. Přebytečné energie z vydatného jídla se pak můžete zbavit na Mistrovství ČR v gůlání sudu na čas. A abyste si v tom sudu, unavení dobrým jídlem, ovíjení kvalitním vínem a znaveni sportovním výkonem, večer nemuseli ustlat, rezervujte si v čas hotel v Mikulově. Pohodlná postel bude po náročném Gulášfestu jistě žádoucí.


Štítky