Pilsner Fest 2013

Dobrá zábava, výtečné jídlo a zlatavý mok patří k sobě odjakživa. O tom se můžete přesvědčit na vlastní kůži už první říjnovou sobotu. A kde jinde než v Plzni.

Západočeská kolébka jednoho z nejoblíbenějších nápojů má totiž velký důvod k oslavě. Pilsner Urquell má narozeniny. A že jde o výročí opravdu významné potvrzuje datum, kdy světlo světa spatřila první várka piva, 5. října 1842. Mezi pomyslné gratulanty se zařadí spousta oblíbených českých kapel. Namátkou můžeme zmínit Mandrage, Čechomor, Sunshine a do Plzně se chystá také Richard Krajčo se svým Kryštofem. Seznam všech interpretů najdete na stránkách Pilsner Urquell.

Na sobotu 5. října 2013 bude na všechny pivaře čekat 171 výčepních kohoutků, přes které pivo poteče opravdu proudem. Nachystáno bude až 250 hektolitrů piva.

Organizátoři očekávají zhruba 20tisícovou návštěvnost, to je jen jeden z důvodů, proč se poohlédnout po ubytování v Plzni už teď a nenechávat to až na poslední chvíli. Abyste byli blízko areálu pivovaru, můžete se ubytovat např. v Hotelu Astory.


Štítky