Tipy na víkend 5. - 6. 11.

První listopadový víkend můžete trávit různě. Přinášíme tipy na akce pro velké i malé, které si můžete užít venku na čerstvém vzduchu, ale také ty, při kterých můžete zůstat v teple. Stačí si vybrat.

Strašidelná zoo

Na sobotu si s dětmi určitě naplánujte výlet do některé zoologické zahrady, kde bude připraven „strašidelný“ program pro děti. Ať už se svými ratolestmi navštívíte zoologickou zahradu Ohrada u Hluboké nad Vltavou, v Ostravě, v Ústí nad Labem nebo v Děčíně neuděláte chybu. Na všech těchto místech je připraven celodenní program, který bude zahrnovat dlabání dýní, strašidelné převleky a ve večerních hodinách vyjde nezbytný lampionový průvod. O zábavu bude určitě postaráno.

Kuličky a pétanque

Pokud se naopak vy chcete vrátit do dětství, přijďte si na pražskou Hanspaulku zahrát kuličky. No ano, od 10 hodin bude parčík pod Hanspaulským zámečkem otevřen pro všechny, kteří si chtějí zacvrnkat kuličky, nebo zahrát pétanque v rámci akci Koule a kuličky 2016. Koule na pétanque i kuličky si bude možné zapůjčit, kuličky si budou moci zájemci na místě i zakoupit.

Železniční modely

Pro malé i velké pak Spolek železničních modelářů Pečky připravil na celý víkend výstavu železničních modelů. V provozu bude deset modelových kolejišť, ukázky ručně postavených modelů a na místě si budete moct koupit jak železniční modely, tak doplňky k modelové železnici.

Cestovatelský festival

V Brně se celý víkend koná cestovatelský festival Kolem světa. Nenechte si ujít zajímavé přednášky o cestování ze všech koutů světa. Kromě tematických přednášek je součástí festivalu i promítání filmů 14. Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Pokud rádi cestujete, nenechte si tuto akci ujít. 


Štítky