Velká pardubická České pojišťovny 2013

Druhou říjnovou neděli, tedy 13. října, bude odstartován již 123. ročník Velké pardubické. Bude to právě tento ročník, který se rozhodnete osobně navštívit, abyste mohli zažít atmosféru závodu přímo v Pardubicích? Pokud ano a hledáte ubytování v Pardubicích blízko dostihového závodiště, můžete se ubytovat třeba v Penzionu Fajn nebo v Penzionu Šenk. Společenská a sportovní akce s nejdelší tradicí u nás jistě stojí za návštěvu. První dostih Velké pardubické se běžel již v roce 1874. Na trati dlouhé 6900m musí koně překonat celkem 31 překážek, z nichž nejznámější je Taxisův příkup, který se řadí mezi nejtěžší skoky na světě.

I letos se na start postaví osminásobný vítěz Jiří Váňa a pokusí se o svůj devátý triumf na Velké pardubické. Zároveň by v 60 letech mohl překonat rekord nejstaršího vítěze dostihu Vladimíra Hejmovského. Přijďte ho do Pardubic podpořit. Podrobnosti o Velké pardubické 2013 naleznete na www.vpcp.cz. Vstupenky na Velkou pardubickou můžete zakoupit v předprodeji v síti Ticketportal. Nejlevnější lístky začínají na 190 Kč.

Do Pardubic můžete vyrazit i na wellness pobyt se slevou a spojit návštěvu dostihu s relaxem v některém z wellness hotelů. Sledujte sekci slevy na pobyty v Pardubicích pro aktuální nabídku pobytů.


Štítky