Víkend 30.-31.1.2016 a kde oslavit pololetí?

Pololetní vysvědčení jsou doma, někomu dokonce začínají jarní prázdniny, tento víkend tedy bude u většiny ve znamení dětských akcí a radostí. Kam se s ratolestmi vydat a jaké akce se vám nabízejí?

 "Pololetní" víkend naplno využívají ZOO po celé republice. Akce typu "vstup zdarma za vysvědčení" se konají téměř v každé větší zoologické zahradě, patří mezi ně ZOO Jihlava, ZOO Ostrava, ZOO Zlín, ZOO OlomoucZOO Dvůr Králové. Stačí si vybrat, co je poblíž, popřípadě vyrazit na víkend spojený s návštěvou ZOO a vybrat si ubytování na světubytování.cz. Do ZOO Praha zase můžete ještě 29. a 30.1. vyrazit na speciální večerní prohlídky s průvodcem! Je zde nutné se předem objednat. 

 Děti můžete také vzít do zábavného Muzea Karla Zemana, kde si navíc budou moci pohrát v kreativních dílnách. O víkendu zde mají žáci ZŠ a SŠ s aktuálním vsvědčením vstup zdarma (v doprovodu dvou platících dospělých) nebo za 50,- (v doprovodu jednoho platícího dospělého). "Vzneste se na létajícím stroji, projděte se po měsíci Barona Prášila nebo ovládejte známou ponorku z Vynálezu zkázy." 

Vyrazit tento víkend můžete také na zámek Dukovany, kde stále probíhá zkušební provoz nové restaurace. Ke studeným pokrmům a nápojům se o tomto víkendu přidá teplá kuchyně, šéfkuchař si pro tuto příležitost připravil speciální menu. Spojit návštěvu můžete například s výletem do Brna, ubytování naleznete zde a navštívit můžete Hrad a pevnost Špilberk, Vilu Tugendhat nebo Moravské zemské muzeum a nespočet kaváren a restaurací. 

 

 


Štítky