Výběr akcí na víkend 21. - 22. 11. 2015

Opět je tady výběr zajímavých akcí na víkend. Nenechte si je ujít!

Noc divadel (21.11., různě) Institut umění - divadelní ústav připravil již třetí ročník festivalu, který má za cíl nejen nalákat do divadel více návštěvníků, ale také přinést nevšední zážitky, které divadla během sezóny běžně nepřináší. Podívejte se na program a nepropásněte tuto kulturní událost. 
Restaurant Day Jeseník (21. 11.11., Jeseník) Restaurant Day je mezinárodní festival jídla a jednodenních restaurací, kdy má každý možnost si na jeden den otevřít svou vlastní vysněnou restauraci nebo kavárnu a pozvat své přátele a sousedy na jedinečné dobroty, které umí připravit. Poznejte příjemnou sousedskou atmosféru a užijte si dobroty, které vám uvaří kuchaři z Jesenicka. Najděte si ubytování v Jeseníku nebo na Jesenicku a užijte si dobrot i krásné okolní přírody. 
Restaurant Day ve Trojce (21. 11., Brno) Další ochutnávka dobrot od lokálních kuchařů v rámci Restaurant Day se uskuteční v Brně. Připraven je také doprovodný program pro děti a hudební doprovod. Ubytujte se v Brně a vyrazte ochutnávat. 
Plyšové bruslení v Olympii (21. 11., Teplice) Děti budou mít pré v Teplicích. Program pro rodiče i děti zahrnuje soutěže, bruslení s plyšovými maskoty, hry a dárky. Vstupné na kluziště se v době akce neplatí. Najděte si ubytování v Teplicích a prozkoumejte město při rodinném víkendu. 


Štítky