Výstava Lega v Lipně nad Vltavou

Po celé léto a září budete moci v Lipně nad Vltavou navštívit největší výstavu Lega v České republice. Výstava se tak zařadí na již tak dlouhý seznam zajímavých aktivit na Lipně. Pro svou dovolenou na Lipně máte již pravděpodobně ubytování zamluvené. Pokud se řadíte mezi opozdilce, pak najdete několik zajímavých tipů na ubytování na Lipně zde. Ideální výchozím bodem pro poznávání Lipna je Lipno nad Vltavou, kde také probíhá tato výstava.

Výstava Lega je otevřena každý den mezi 10.00 a 18.00 ve SportAreně Lipno. Základní vstupné je 100 Kč. Pro děti je připraveno vstupné zdarma nebo snížené a nechybí ani vstupné pro rodiny. Více informací o cenách naleznete na stránce Lipno Pointu.

Na výstavě budou k vidění modely zámků a hradů Hluboká nad Vltavou nebo Rožmberk, katedrála sv. Bartoloměje v Plzni, londýnský Tower Bridge, Minas Tirith z trilogie prstenů a řada dalších staveb. V životní velikosti také postava terminátora, kterou svou velikostí trumfne největší model výstavy - kosmická základna z více než 200 tisíc dílků Lega. Neméně zajímavé budou také modely aut, vrtulníků a letadel ze stavebnice Lego Technic.


Štítky