Blog - Vyhledávání - SvětUbytování.cz

Mapa ubytování

Spustili jsme novou funci – přehlednou mapu ubytování celé České republiky. Stačí se pohybovat po mapě a objekty, které máme v databázi, se automaticky zobrazí na mapě. Po kliknutí na marker se zobrazí detail objektu v okénku. Je samozřejmě možné přejít na profil objektu a zpět na mapu.
Pro rychlé nalezení určité ...

Vyhledávání

Spustili jsme novou funkci  na SvětUbytování.cz: vyhledávání.  Nalézá se v pravém hodním rohu stránky. Nyní je možné rychle vyhledávat mezi všemi objekty, které nabízíme.  Stránka s výsledky umožňuje další filtraci podle ceny, vybavení a další, stejně jako je to například tady. Zatím indexujeme název ubytování alokalitu, kde se ubytovací zařízení ...

Výsledky vyhledávání SvětUbytování.cz na Seznam.cz a Google.cz

Neustále pracujeme na zvyšování návštěvnosti našich stránek SvětUbytování.cz. Při hledání ubytování ve vyhledávačích Seznam.cz a Google.cz máme výborné výsledky. Například k datu zveřejnění tohoto příspěvku jsme první na hledání ubytování jižní morava na obou vyhledávačích (viz obrázky). Avšak víme, že stále je na čem pracovat a co zlepšovat.

ubytování jižní morava google ubytování jižní morava seznam

SvětUbytování.cz

SvětUbytování.cz je katalog ubytování z celého světa. Nabízíme ubytování ve více než 200 000 hotelech, penzionech, apartmánech, chatách, chalupách a chaloupkách.

Také u nás najdete ty nejlepší pobyty se slevou ze všech koutů Čech, Rakouska, Polska, Německa a dalších států Evropy.

Štítky